Prijava na e-novice
tel.: 080 11 81
Cart 0

Košarica

0 items - 0,00 €

Več pogledov

MEHKA VABA FLUO SENSITIVE 150G AGROLIT

2,69 €

Zaloga: Na zalogi

Short Description

Vaba v obliki paste pripravljena za takojšnjo uporabo pri zatiranju glodavcev.

Z nakupom pridobiš 3 točk zvestobe.

Opis

Podrobnosti

BRODITOP SENSITIVE MEHKA VABA FLUO-NP je vaba pripravljena za uporabo v obliki paste v vrečki po 15g. Namenjena je zatiranju hišnih miši in rjavih podgan v vseh razvojnih stopnjah. Vsebuje zelo učinkovito spojino: brodifakum, antikoagulantno aktivno učinkovino 2. generacije, ki prične delovati po enkratnem zaužitju.Zahvaljujoč njegovemu načinu delovanja, smrt pri glodavcih nastopi tako, da ne vzbudi suma pri ostalih članih kolonije.

Lastnosti:

- FLUO NP tehnologija: zahvaljujoč tehnologiji fluorescentnih pigmentov, je vabo zlahka opaziti tudi v slabo osvetljenih pogojih. ko glodavci vabo zaužijejo, fluorescentna formulacija omogoča, da so iztrebki jasno vidni pod UV svetlobo, kar zagotavlja možnost spremljanja aktivnosti glodavcev.

- PASTA PLUS ( EU patent št: 1 279 334 B1 ): patentirana formulacija, ki združuje uravnoteženo mešanico hrane, kot so mleko v prahu, sladkor in maščobe, obogateno z žitaricami, ki so zlasti priljubljene za zgoraj navedene vrste glodavcev. zaradi visoke okusnosti vabe je uporaba le te vsestranska.

Sestava: Brodifakum 0,0029% (00,029g/kg)

Področje uporabe: Lahko se uporablja za nadzor vseh vrst glodalcev, predvsem miši in podgan okoli urbanih in podeželskih stavb (hiše, kleti, garaže, skladišča, itd.)

Priporočljivo doziranje: Za uporabo proti mišim (Mus musculus): do 50 g (do 3 vrečke) vsaka 2 metra. Za uporabo proti podganam: do 100 g (do 10 vrečk). Redno preverjajte porabo vab (priporočamo na vsakih 3-4 dni) in zamenjajte umazane, poškodovane in zaužite vabe z novimi.

Prednosti:

- FLUO TEHNOLOGIJA

- 2.GENERACIJA RODENTICIDOV

- SREDSTVO ZA PREPREČEVANJE ZAUŽITJA PRI LJUDEH

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad  40 EUR nudimo brezplačno dostavo na vaš naslov in osebni prevzem.

14 dnevna garancija

V kolikor z kupljenimi izdelki ne boste zadovoljni, nam nerabljene vrnite in vam jih bomo brezplačno zamenjali ali vrnili denar.

Strokovna pomoč

Potrebujete nasvet? Pokličite nas ali nam pišite, radi pomagamo!