Prijava na e-novice
tel.: 080 11 81
Cart 0

Košarica

0 items - 0,00 €

Več pogledov

MEHKA VABA FLUO SENSITIVE 150G AGROLIT

2,69 €

Zaloga: Ni na zalogi

Short Description

Vaba v obliki paste pripravljena za takojšnjo uporabo pri zatiranju glodavcev.
Izdelka ni na zalogi. Vpiši svoj email in obvestili te bomo, ko bo ponovno na zalogi.
(Obvesti me, ko bo izdelek nazaj na zalogi)

Opis

Podrobnosti

BRODITOP SENSITIVE MEHKA VABA FLUO-NP je vaba pripravljena za uporabo v obliki paste v vrečki po 15g. Namenjena je zatiranju hišnih miši in rjavih podgan v vseh razvojnih stopnjah. Vsebuje zelo učinkovito spojino: brodifakum, antikoagulantno aktivno učinkovino 2. generacije, ki prične delovati po enkratnem zaužitju.Zahvaljujoč njegovemu načinu delovanja, smrt pri glodavcih nastopi tako, da ne vzbudi suma pri ostalih članih kolonije.

Lastnosti:

- FLUO NP tehnologija: zahvaljujoč tehnologiji fluorescentnih pigmentov, je vabo zlahka opaziti tudi v slabo osvetljenih pogojih. ko glodavci vabo zaužijejo, fluorescentna formulacija omogoča, da so iztrebki jasno vidni pod UV svetlobo, kar zagotavlja možnost spremljanja aktivnosti glodavcev.

- PASTA PLUS ( EU patent št: 1 279 334 B1 ): patentirana formulacija, ki združuje uravnoteženo mešanico hrane, kot so mleko v prahu, sladkor in maščobe, obogateno z žitaricami, ki so zlasti priljubljene za zgoraj navedene vrste glodavcev. zaradi visoke okusnosti vabe je uporaba le te vsestranska.

Sestava: Brodifakum 0,0029% (00,029g/kg)

Področje uporabe: Lahko se uporablja za nadzor vseh vrst glodalcev, predvsem miši in podgan okoli urbanih in podeželskih stavb (hiše, kleti, garaže, skladišča, itd.)

Priporočljivo doziranje: Za uporabo proti mišim (Mus musculus): do 50 g (do 3 vrečke) vsaka 2 metra. Za uporabo proti podganam: do 100 g (do 10 vrečk). Redno preverjajte porabo vab (priporočamo na vsakih 3-4 dni) in zamenjajte umazane, poškodovane in zaužite vabe z novimi.

Prednosti:

- FLUO TEHNOLOGIJA

- 2.GENERACIJA RODENTICIDOV

- SREDSTVO ZA PREPREČEVANJE ZAUŽITJA PRI LJUDEH

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad  40 EUR nudimo brezplačno dostavo na vaš naslov in osebni prevzem.

14 dnevna garancija

V kolikor z kupljenimi izdelki ne boste zadovoljni, nam nerabljene vrnite in vam jih bomo brezplačno zamenjali ali vrnili denar.

Strokovna pomoč

Potrebujete nasvet? Pokličite nas ali nam pišite, radi pomagamo!