Kategorije
- VRT IN SADJARSTVO
- PREHRAMBENA IND. IN VINARSTVO
- SEMENA IN SADIKE
- DOM IN PROSTI ČAS
- ČEBELARSTVO
- KEMIJA
- PROGRAM ZVESTOBE
- COVID-19 ZAŠČITA
Košarica
0 items - 0,00 €
OPIS: Reagent nam omogoča enostavno, priročno in hitro določitev prostega SO2 v vinu, moštu in soku. Rezultat meritev vam je v pomoč pri določitvi optimalnega dožveplanja.
VSEBINA: Žveplena kislina CAS št.: 7664-93-9 < 0,5 % Jod CAS št. 7553-56-2 < 0,1 %.
PODROČJE UPORABE: Namenjen uporabi pri amaterskem vinarjenju. Nepogrešljiv je tudi v gospodinjstvu pri pripravi različnih sadnih sokov in kompotov.
NAVODILA ZA UPORABO: Reagent dovajamo pazljivo in s počasnim nagibanjem plastenke. Po vsakem dodatku epruveto dobro stresamo, da se vsebina dobro premeša. Z dodatkom reagenta prenehamo, ko se raztopina obarva rahlo modro - vijolično in je barva obstojna minimalno 10 sekund. Iz epruvete odčitamo porabo reagenta v mL in jo pomnožimo 10. Izračunana vrednost nam poda vsebnost prostega SO2 v mg v 1 L vzorca.
PREDNOSTI: •• Amatersko zadovoljiva natančnost meritev. •• Priročno pakiranje s kapalnim nastavkom. •• Hitra in enostavna meritev.
Za vsa naročila nad 40 EUR nudimo brezplačno dostavo na vaš naslov in osebni prevzem.
V kolikor z kupljenimi izdelki ne boste zadovoljni, nam nerabljene vrnite in vam jih bomo brezplačno zamenjali ali vrnili denar.
Potrebujete nasvet? Pokličite nas ali nam pišite, radi pomagamo!