Prijava na e-novice
tel.: 080 11 81
Cart 0

Košarica

0 items - 0,00 €

Več pogledov

STRIKE FUMIGATOR 10G

10,99 €

Zaloga: Na zalogi

Z nakupom pridobiš 11 točk zvestobe.

Opis

Podrobnosti

Insekticidni dimni razpršilec za splošno uporabo.

Namenjen je zatiranju komarjev, muh, mravelj, bolh, posteljnih pršic, kokošjih rdečih pršic in drugih letečih in plazečih insektov v prostoru.

DELOVANJE in UPORABA: STRIKE Fumigator je nov sistem za nadzor insektov. Je tehnološko inovativen in preprost za uporabo. Novost sistema omogoča popolno izkoreninjenje insektov, saj se dim razširi po celotnem prostoru, zelo drobni delci dima pa z lahkoto prodrejo v vse razpoke in špranje, kjer se ponavadi skrivajo insekti.

NAČIN UPORABE: Iz prostora odstraniti vso hrano, pijačo, igrače za otroke, krmo za živali, tako da ne pridejo v stik z dimom. Iz tretiranega prostora odstraniti vse živali, vključno s pticami, ribami in sobnimi rastlinami. Zapreti vrata in okna. Odpreti vrata, omare in predale v notranjosti prostorov. Plastično posodico namestiti v sredino prostora. Odstraniti aluminijasti ovoj (pokrov) in namestiti pločevinko z rdečim delom, obrnjenim navzgor. Dodati vodo do označenega nivoja. Ne prekoračite predpisane količine vode! Pločevinka postane ob aktivaciji z vodo vroča. Ne se je dotikati neposredno z roko. Na večjih območjih, kjer je treba uporabljati več posodic, najprej aktivirati pločevinko, ki je najbolj oddaljena od izhoda. Med zaplinjevanjem v prostoru ne sme biti nobena oseba.

ODMERJANJE:

PLAZEČI INSEKTI (sobni hrošč – carpet beattle), ščurki, bolhe, kokošja rdeča pršica – pajek, moknati kožojed, kožni hrošč, mravlje, pajki, posteljne pršice itd.): ena 10-gramska pločevinka za 25 m2 ali 65 m3    

                                

PREDNOSTI:

- popolna zaščita Vašega dom

- Varno za uporabo

- Enostavno in učinkovito

 

Več informacij dobite na originalni embalaži.

 

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad  40 EUR nudimo brezplačno dostavo na vaš naslov in osebni prevzem.

14 dnevna garancija

V kolikor z kupljenimi izdelki ne boste zadovoljni, nam nerabljene vrnite in vam jih bomo brezplačno zamenjali ali vrnili denar.

Strokovna pomoč

Potrebujete nasvet? Pokličite nas ali nam pišite, radi pomagamo!