Prijava na e-novice
tel.: 080 11 81
Cart 0

Košarica

0 items - 0,00 €

Več pogledov

STRIKE ŽITNA VABA 500G- AGROLIT

5,49 €

Zaloga: Na zalogi

Z nakupom pridobiš 6 točk zvestobe.

Opis

Podrobnosti

STRIKE  ŽITNA VABA

Vaba za zatiranje glodavcev kot so miši in podgane - pripravljena za uporab

ZA SPLOŠNO UPORABO             

Vsebuje:

Bromadiolon 50 ppm (0,05 g/kg, 0,005 %)                                  CAS št.: 28772-56-7.

 

Stavki o nevarnosti in previdnostni stavki: Vsebuje 1,2 – benzizotiazolin-3-on. Lahko povzroči alergijski odziv. Da bi preprečili tveganja za ljudi in okolje, ravnajte v skladu z navodili za uporabo. Hraniti zunaj dosega otrok. Hraniti ločeno od hrane pijače in krmil. Preprečiti stik z očmi, kožo ali oblačili. Ne jesti, piti ali kaditi med uporabo tega izdelka. PRI ZAUŽITJU: Takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE ali zdravnika. Hraniti v zaprti posodi. Hraniti zaklenjeno.  

Lastnosti in uporaba:

STRIKE ŽITNA VABA je pripravljena vaba z vsebnostjo aktivne sestavine na osnovi 2. generacije antikoagulantov - Bromadiolon. Proizvod je namenjen zatiranju miši ter podgan in je učinkovit že po enkratnem zaužitju. Ko žival poje vabo, pogine v nekaj dneh (3-5), tako da ne vzbudi suma pri ostalih članih kolonije.

STRIKE ŽITNA VABA vsebuje uravnoteženo mešanico hrane, ki glodavce privablja in vključuje averzivno sredstvo (denatonijev benzoat), ki preprečuje zaužitje pri človeku.

STRIKE ŽITNA VABA je primerna za zatiranje podgan ter miši, tako v notranjosti kot v okolici hiš/stavb.

 Navodilo za uporabo:

Z uporabo rokavic vabe namestite v komercialno bazično postajo za vabe na mesta, kjer so sledi aktivnosti glodavcev, kot so vidni sveži iztrebki, njihove poti, mesta, kjer se prehranjujejo, znotraj ali v bližini gnezd glodavcev.

Vabe zaščitite pred direktnimi vremenskimi vplivi. Če komercialne bazične postaje ni na voljo, položite vabo v kos plastične cevi ali pod valovit strešnik oz. pločevino. Vedno se prepričajte, da so vabe zadostno zavarovane pred otroki in neciljnimi organizmi, kot so hišni ljubljenčki in ptice. Poleg tega bodo zaradi nedostopne lokacije glodavci manj sumničavi, kar pomeni večjo verjetnost, da bodo vabo zaužili.

Oblika žitne vabe:

o    25 g vrečka pripravljena za uporabo

Doziranje

-          Miši: do 50 g (št. 2 vrečk) namestite na vsakih 5 m (v primeru večjega napada jih namestite na vsaka 2 m)

-          Podgane: do 100 g (št. 4 vrečk) namestite na vsakih 10 m (v primeru večjega napada jih namestite na vsakih 5 m)

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad  40 EUR nudimo brezplačno dostavo na vaš naslov.

14 dnevna garancija

V kolikor z kupljenimi izdelki ne boste zadovoljni, nam nerabljene vrnite in vam jih bomo brezplačno zamenjali ali vrnili denar.

Strokovna pomoč

Potrebujete nasvet? Pokličite nas ali nam pišite, radi pomagamo!