Prijava na e-novice
tel.: 080 11 81
Cart 0

Košarica

0 items - 0,00 €

Več pogledov

VABA ZA POLŽE METAREX INOV 250G

7,19 €

Zaloga: Na zalogi

Short Description

OPIS: Najnovejši produkt z izvlečkom znanosti in narave narejen za učinkovito zatiranje vseh vrst lazarjev in polžev v poIjščinah in...

Z nakupom pridobiš 8 točk zvestobe.

Povpraševanje

Opis

Podrobnosti

NOVA VABA ZA POLŽE II GENERACIJE LIMACIDOV. 

Najnovejša vaba proti polžem, narejena s pomočjo izvlečka znanosti in narave. Vaba je narejena za učinkovito zatiranje vseh vrst lazarjev in polžev v poIjščinah in vrtninah, nasadih jagod in jagodičevja, v vinogradih ter okrasnih rastlinah gojenih na prostem in v zaščitenih prostorih.

 Prednosti:

Dodane molekule oljne repice, za privabljanje polžev

• Manjša vsebnost aktivnih snovi z boljšim učinkom.

• Povečana okusnost za polže.

• Embalaža s posipnim nastavkom za enostavno in enakomerno doziranje.

• Hitro in dolgotrajno delovanje.

• Povečana učinkovitost.

• 250 g izdelka za najmanj 500 m2.

 

 

Sestava: Metaldehid 40 g/kg 4,00 % w/w   odvračalo za pse

Področje uporabe: Zatiranje polžev in lazarjev v poljščinah in vrtninah, nasadih jagod in jagodičevja, v vinogradih ter okrasnih rastlinah gojenih na prostem in v zaščitenih prostorih.

Priporočljivo doziranje: Pelete METAREX INOV® lahko apliciramo ročno ali z mehanskim trosilnikom. Ročna aplikacija je še posebej priporočljiva kadar so površine, ki jih nameravamo tretirati majhne, ali pri aplikaciji v vrste. Zatiranje s pomočjo zrnatih vab je uspešno le pod pogojem, da polži oziroma lazarji vabo najdejo in jo deloma ali v celoti zaužijejo. Najboljše rezultate pri tretiranju z zrnastimi vabami dosežemo s tretiranjem v vlažnih razmerah, ko so polži in lazarji najbolj aktivni. Aplikacijo lahko izvajate tudi med samo setvijo, sajenjem z mešanjem s semeni.V odmerku od 4 – 5 kg/ha, oziroma 4 – 5 g / 10m2. Sredstvo posipamo okoli rastlin in ne po njih.

 

Brezplačna dostava

Za vsa naročila nad  40 EUR nudimo brezplačno dostavo na vaš naslov in osebni prevzem.

14 dnevna garancija

V kolikor z kupljenimi izdelki ne boste zadovoljni, nam nerabljene vrnite in vam jih bomo brezplačno zamenjali ali vrnili denar.

Strokovna pomoč

Potrebujete nasvet? Pokličite nas ali nam pišite, radi pomagamo!