Kategorije
- VRT IN SADJARSTVO
- PREHRAMBENA IND. IN VINARSTVO
- SEMENA IN SADIKE
- DOM IN PROSTI ČAS
- ČEBELARSTVO
- KEMIJA
- PROGRAM ZVESTOBE
- COVID-19 ZAŠČITA
Košarica
0 items - 0,00 €
OPIS: Sredstvo se uporablja predvsem za žveplanje soka, mošta in vina. Deluje antioksidativno, zato ob pravilnem doziranju preprečuje delovanje oksidacijskih encimov in razvoj mikroorganizmov.
SESTAVA: Žveplo (S); nanos v povprečju 4 g žvepla/trak.
PODROČJE UPORABE: V enologiji za zaščito sokov, vina in mošta. Uporablja se tudi za žveplanje lesenih vinskih sodov.
PRIPOROČLJIVO DOZIRANJE:
Povečati količino SO2 v mg/L 5 10 15 20 25 30 35 40 45 50
Žveplanje mošta, vina: kom/hL 0,15 0,30 0,45 0,6 0,75 0,9 1,05 1,2 1,35 1,5
Čiščenje sodov: 0,5-1 žvepleni trak na 100 L volumna posode, oz. 5-10 kos na 1000 L volumna posode.
PREDNOSTI:
• Enostavno za uporabo.
• Učinkovito sredstvo v kletarstvu.
Za vsa naročila nad 40 EUR nudimo brezplačno dostavo na vaš naslov in osebni prevzem.
V kolikor z kupljenimi izdelki ne boste zadovoljni, nam nerabljene vrnite in vam jih bomo brezplačno zamenjali ali vrnili denar.
Potrebujete nasvet? Pokličite nas ali nam pišite, radi pomagamo!